Nakon prekida veze ili braka često se događaju situacije kada partneri ne puštaju jedan drugoga, kada unatoč prekidu ostaju još uvijek energetski vezani. Raščišćavanje tog odnosa i opraštanje od bivšeg partnera donose olakšanje i klijentu i bivšem partneru.

Iako već dugo vremena partneri nisu zajedno, jedan dio osobe se još uvijek osjeća povezano sa bivšim partnerom, taj jedan dio kao da se još nije rastao od njega, ne može ga nikako pustiti. Nema rastanka bez sastanka – potrebno je da se bivši partneri zahvale jedan drugom za sve dobro što je bilo u njihovoj vezi te da svatko od njih preuzme svoju odgovornost za sve ono što nije bilo dobro u tom odnosu. Tek tada mogu krenuti svatko svojim putem.

Ovaj individualni konstelacijski ritual nam pomaže u otpuštanju, olakšava nam završetak partnerskog odnosa i priprema nas za prijelaz u potencijalni novi odnos.

U njemu koristimo ritualne radnje i rečenice kako bi klijentu olakšali proces kroz koji prolazi, pomogli mu u prihvaćanju i otpuštanju starog te otvaranju za sve novo što dolazi.

Spremni?

Pošaljite mi privatnu poruku, javite se mailom ili telefonom i dogovorit ćemo se oko sljedećeg koraka.

Tu sam za vas!