Obiteljske konstelacije postavljamo i individualno, uz korištenje konstelacijskih figurica i tako postavljene jednako su efikasne kao i postavljene u grupi.

To je transgeneracijska metoda u kojoj klijent sam ulazi u svoj Obiteljski sistem koji vremenski i prostorno povezuje čitavu obitelj. U tom procesu susreće svoje roditelje i pretke, iz jednog drugog ugla vidi i osjeti sve ono što je prešućeno, neviđeno, tajne, probleme, traume, tuge, sreću, veselje i blagoslove prethodnih generacija.

U obiteljskim konstelacijama dobivamo nove uvide koji utječu na naše odnose sa drugim ljudima te usmjeravaju naš život u novom pravcu.

Otpuštamo stare obrasce koji zaustavljaju naš napredak te predstavljaju prepreke na našem životnom putu. Dolaze neizbježne promjene, ostavljamo iza sebe sve ono što nije u skladu sa našim životnim putem.

Često smo u konfliktu sa roditeljima, ne osjećamo se povezani sa svojim precima i tada nam konstelacijski rad pomaže da prihvatimo i poštujemo svoje roditelje, da osjetimo suosjećanje i ljubav, da se povežemo sa linijom naših predaka i tada od njih primamo snagu, podršku i blagoslov da slijedimo svoj put, koji je obično drugačiji od njihovog.

Spremni?

Pošaljite mi privatnu poruku i dogovorit ćemo se oko sljedećeg koraka.

Tu sam za vas!