Želite naučiti meditirati, a nemate baš nikakvog prethodnog iskustva?

Ili ste već ste isprobali neke vrste meditacije, ponešto znate, no i dalje vas zbunjuje?

Osjećate da vaša dosadašnja praksa meditacije ne daje zadovoljavajuće rezultate?

Meditacija je jednostavna tehnika kojom se opuštamo, smanjujemo stres, osjećamo mir, širimo svoju percepciju, dolazimo do raznih uvida. Usporava otkucaje srca i disanje, opušta i smiruje tijelo, otvara um. Pomaže nam da se povežemo sa sobom i svijetom oko sebe. To je drevna univerzalna praksa koja se već tisućama godina prakticira diljem svijeta, sastavni dio svih religija i kultura na Zemlji.

Ako još ne meditirate, naučite tradicionalnu Vedsku Shakti meditaciju i izgradite štit između kaosa svijeta oko nas i svoje nutrine. To je tehnika koja nam omogućava da dođemo u kontakt sa svojim stvarnim “Ja”. Iz tog kontakta možemo dobiti jako puno: otpustiti stres, energizirati se, proširiti svijest, povezati se sa sobom, probuditi izvor radosti i kreativnosti, povećati ljubav koja postoji u našim životima te biti zdravi na svim razinama.

Više mira, radosti, zadovoljstva, opuštenosti i radosti – to su rezultati redovite Shakti meditacije. Naučite meditirati kroz individualnu obuku.

Kažu da smo kao dragocjen savršen sjajni dijamant na kojem se godinama sakupljaju slojevi različitih uvjetovanja, malih i velikih stresova i podsvjesnih otisaka. Svaki od njih ostavlja trag i polako tamni dijamantni sjaj sve dok ne povjerujemo da smo običan kamen.

Meditacija je alat dnevne mentalne higijene kojom otpuhujemo te nakupine i slojeve, skidamo prašinu, čistimo se i otvaramo prozor sjaju našeg pravog Ja – savršenom, beskrajnom, prepunom ljubavi, radosti i energije.

Ako ste spremni otisnuti se na put samospoznaje, na buđenje svojih najdubljih skrivenih potencijala, na svjesniji život, dođite na INDIVIDUALNI TEČAJ MEDITACIJE na kojem ćete dobiti svoju osobnu meditacijsku mantru, saznati sve što vam je potrebno za vašu osobnu praksu meditacije te naučiti dodatne jogijske tehnike i znanja koja će vam olakšati nošenje sa svakodnevnim stresom.

Tečaj meditacije vodi Ivona Kovačević Nemec – Sarvani, od Anande Devi Vdović certificirana učiteljica meditacije i dugogodišnja meditantica, yoga učiteljica, konstelatorica te fitoaromaterapeutkinja.

Tečaj se održava kroz 2-3 individualna susreta po dogovoru.

Photocredit: Marina Ćosić