Mnogo izazova u našim životima vezano je uz odnose s drugim ljudima, naše socijalne uloge i izrečena i neizrečena očekivanja. Taj raspored ljudi, odnosa, očekivanja zovemo konstelacije. One nas oblikuju, stavljaju na nas terete ili ograničenja koja nas pritišću i utječu na naše odluke, ponašanja i životne situacije.

SISTEMSKE KONSTELACIJE su terapijska metoda koja vam pomaže osvijestiti i promijeniti te konstelacije – razumjeti sebe u kontekstu odnosa s drugim ljudima, socijalnih uloga koje nosimo, generacijskih trauma, društvenih tabua ili pritisaka.

Kroz konstelacije stječemo dubok uvid u uzroke naših poteškoća koje izviru iz obiteljskih i svih drugih odnosa u kojima živimo.

Nerijetko obiteljska trauma ili uvjerenje prenošeno generacijama definira vaš ljubavni život. A probleme na poslu ne možemo riješiti – dok ne postanemo svjesni obiteljskih očekivanja, grča ili problema s autoritetima. Izvor problema s novcem, kilogramima, partnerskim odnosima ili karijerom često leži u konstelacijama koje treba osvijestiti.

Anahata konstelacije nježno i s punom podrškom pomažu vam osvijestiti odnose u kojima živite, kako se u njima osjećate i što možete učiniti da bude bolje. Tada stvari sjednu na svoje mjesto. Izlaskom iz grča, neravnoteže ili otpora oslobađa se životna energija i možete živjeti puniji i sretniji život.

Obratite se s punim povjerenjem – konstelacije su sigurna, ugodna i efikasna metoda koja već decenijama pomaže tisućama ljudi skinuti nepotrebne terete s leđa.