+385 91 5189 208 / info@anahata.com.hr

Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Osjećate kako vam u životu nedostaje ženska energija, snaga i moć; od majke, bake i ostalih pretkinja niste primile ono što vam je bilo potrebno?

Ovo je prilika da se povežete sa njima preko rituala Blagoslov pretkinja jer svima nama je u određenim životnim situacijama, izazovima, promjenama potrebna podrška i savjet kako bi što lakše kroz to prošle.
Preko naše DNA nosimo u sebi sve svoje pretkinje. To je DNA koja se prenosi sa majke na njezine kćeri, sa generacije na generaciju. Tako smo preko naše duboke stanične memorije povezane sa našim pretkinjama, njihovom snagom, moći, mudrošću, hrabrosti, izdržljivosti (ali i traumama, boli, patnjom).
Ritual Blagoslov pretkinja potiče iz prakse Sistemskih konstelacija. To je izrazito moćan ritual koji nam pomaže bolje se povezati sa svijetom naših pretkinja jer u našoj ženskoj liniji postoje one koje su već proživjele iskustva slična našima, koje su nam tako slične i koje nas žele podržati, savjetovati, blagosloviti i pomoći nam u promjenama.

Ritual nam omogućava nam da se, kao žene, bolje povežemo sa svim svojom ženskom energijom, intuicijom, mudrošću te živimo svoj maksimalni potencijal. U njemu dobivamo uvide i konkretne odgovore na naša trenutna životna pitanja, podršku naše ženske linije predaka te njihov blagoslov.

Blagoslov pretkinja bazira se na snažnoj energiji koja se stvara kada žene sjednu u krug i otvore se vlastitoj intuiciji i podršci ostalih žena iz kruga. Kao reprezentantice ulazimo u uloge pretkinja čija nam je podrška trenutno potrebna u životu i prenosimo poruke, savjete i blagoslov pretkinja, povezujemo se sa svojom ženskom linijom pretkinja kako bi nam njihova podrška i blagoslov pomogli pri donošenju odluka i osvjetlili naš put. Informacije koje do nas dopru kroz vlastiti krug pretkinja daju našim životima novi smjer.

Cijena: 150 kn

Prijave:

U skladu sa epidemiološkim mjerama okupljamo se u manjoj grupi. Prijave su obavezne do petka 19.02.2021.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo.

Prijave, kao i sve ostale informacije na info@anahata.com.hr ili na broj 095 3810 822

O voditeljici:

Ivona Kovačević Nemec certificirana je učiteljica meditacije, yoga učiteljica, aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja, Timeline Healing terapeut, učiteljica dječje yoge po Rainbow Kids metodi, Reiki, P.E.M. i Raindrop terapeut te trenutno u superviziji za certificiranu voditeljicu obiteljskih i sistemskih konstelacija.

Go to Top